Sacha Brienesse

Klik HIER voor

een overzicht

van mijn cursusaanbod.

Vanaf 1 juni 2021 is mijn atelier te vinden in dit mooie pand om te beginnen met het realiseren van een werkplek waar ervaringen gedeeld en uitgewisseld worden, waar inspiratie voor het oprapen ligt en waar ieder in rust aan zijn eigen projecten en kunst kan werken. Met nog twee kunstenaars zie ik een levendig kunstencentrum ontstaan.

Ik werk voornamelijk met glas, dat ik combineer met andere materialen. Ik graveer glas ‘aan het wiel’ om mijn verhaal te vertellen en gebruik nog diverse andere glastechnieken. Van oorsprong ben ik schilder en heb monoprints en linosneden toegevoegd aan mijn glaswerk. Verder gebruik ik staal, hout en soms steen als het werk daarom vraagt.

Ik ga workshops glas fusen geven, er komt een inloop-atelierdag, een dag waarop ervaren glaswerkers tegen vergoeding van mijn ruimte en ervaring gebruik mogen maken. Als er voldoende belangstelling is, voegen we er nog een paar uur monoprinten aan toe, omdat dat een heerlijke techniek is om je creativiteit (weer) aan te boren.

www.sachabrienesse.com