Sacha Brienesse

Klik HIER voor

een overzicht

van mijn cursusaanbod.

Vanaf 1 juni 2021 is mijn atelier te vinden in dit mooie pand om te beginnen met het realiseren van een werkplek waar ervaringen gedeeld en uitgewisseld worden, waar inspiratie voor het oprapen ligt en waar ieder in rust aan zijn eigen projecten en kunst kan werken. Met nog drie kunstenaars zie ik een levendig kunstencentrum ontstaan.

Ik werk voornamelijk met glas, dat ik combineer met andere materialen. Ik graveer glas ‘aan het wiel’ om mijn verhaal te vertellen en gebruik nog diverse andere glastechnieken. Van oorsprong ben ik schilder en heb monoprints en linosneden toegevoegd aan mijn glaswerk. Verder gebruik ik staal, hout en soms steen als het werk daarom vraagt.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring en geef diverse cursussen en workshops, te vinden onder het tabblad Agenda. Vanuit mijn ervaring als docent en energetisch coach voer ik coachingsgesprekken onder de titel ‘koffie-consult’. In de overtuiging dat goede gesprekken het beste gevoerd kunnen worden met een lekker kopje koffie of thee, kijk ik samen met jou naar je creatieve proces en waar eventuele blokkades zitten. Als een half uur niet genoeg blijkt te zijn, maken we een vervolg-afspraak om dieper op het proces in te gaan, eventueel met een reading of een healing.

www.sachabrienesse.com