Elisabeth Sophie Knopper

Mijn missie is om kinderen te stimuleren om hun creatieve talenten te ontdekken. Ik bied creatieve lessen en maak op maat gemaakte TALENTcursussen die precies aansluiten op wie uw kind in essentie is, om zijn/haar potentieel te ontwikkelen op artistiek vlak. Mijn aanpak is onorthodox en out-of-the-box. Ik breng kinderen in contact met hun talenten en motiveer hen om geïnspireerd te ontdekken, leren en maken.

De kern van wat ik doe is dat ik de essentie van het kind zie, erken en begrijp en van daaruit contact met hen maak, waardoor zij zich begrepen en gezien voelen. Naast de ruimte die ik bied om ambachten te leren, help ik kinderen op speelse wijze omgaan met de moeilijkheden die zij tegenkomen tijdens het creatieve proces, zoals faalangst en perfectionisme. Ik heb tevens ervaring in het omgaan met kinderen met hooggevoelige, hoogbegaafde of autistische eigenschappen.

www.infinite-creations.nl

 

Vanaf 1 augustus 2021 open ik hier in dit inspirerende gebouw mijn atelier voor kinderen - INFINITE CREATIONS

Mijn naam is Elisabeth Sophie Knopper. Ik ben moeder van Isabel, werk als beeldend kunstenaar en heb dit jaar mijn eerste boek geschreven. Mijn passie ligt bij kunst in de breedste zin van het woord. De essentie van kunst is het vrije creëren, en dit doe ik het liefst.